51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali

Sanat 29.08.2014 - 13:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali

Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jüri başkanlığına Yılmaz Erdoğan seçildi.
51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın jürisi belli oldu. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Medya Direktörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl "Gelenekten geleceğe" sloganıyla yola çıkan ve 10-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jüri başkanlığına yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncu Yılmaz Erdoğan getirildi. Erdoğan başkanlığındaki jüride, ödüllü yönetmen, kurgucu ve metin yazarı Belmin Söylemez, sinema ve tiyatro sanatçısı, tiyatro yönetmeni ve akademisyen Bülent Emin Yarar, senarist, oyuncu ve fotoğraf sanatçısı Ebru Ceylan, görüntü yönetmeni Hayk Kirakosyan, edebiyat dünyasının önemli isimlerinden İskender Pala, tiyatro ve sinema oyuncusu, iki Altın Portakal ödüllü Meral Çetinkaya, film müziğinin usta isimlerinden, besteci Selim Atakan ve yer aldığı filmlerin yanı sıra oynadığı dizilerle de ulusal ve uluslararası başarılara imza atan oyuncu Songül Öden'in de yer alacağı bildirildi.
Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jüri başkanlığına Yılmaz Erdoğan seçildi.

51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın jürisi belli oldu.

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Medya Direktörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl "Gelenekten geleceğe" sloganıyla yola çıkan ve 10-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jüri başkanlığına yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncu Yılmaz Erdoğan getirildi.

Erdoğan başkanlığındaki jüride, ödüllü yönetmen, kurgucu ve metin yazarı Belmin Söylemez, sinema ve tiyatro sanatçısı, tiyatro yönetmeni ve akademisyen Bülent Emin Yarar, senarist, oyuncu ve fotoğraf sanatçısı Ebru Ceylan, görüntü yönetmeni Hayk Kirakosyan, edebiyat dünyasının önemli isimlerinden İskender Pala, tiyatro ve sinema oyuncusu, iki Altın Portakal ödüllü Meral Çetinkaya, film müziğinin usta isimlerinden, besteci Selim Atakan ve yer aldığı filmlerin yanı sıra oynadığı dizilerle de ulusal ve uluslararası başarılara imza atan oyuncu Songül Öden'in de yer alacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.