5.RUS, UKRAYNA VE TÜRK KÜLTÜRLERİ DOSTLUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2014 - 09:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

5.RUS, UKRAYNA VE TÜRK KÜLTÜRLERİ DOSTLUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

5.RUS, UKRAYNA VE TÜRK KÜLTÜRLERİ DOSTLUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
Deepo Outlet Center, 4. Rus, Ukrayna ve Türk Kültürleri Dostluk Şenliği’ne ev sahipliği yapacak. Rusya, Türkiye ve Ukrayna halkları arasında ulusal, kültürel ve aile geleneklerinin güçlendirilmesi amaçlanan Dostluk Şenliği, 29 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek.Şenliğin ilk gününde şenlik açılışı, açılış konuşmaları, plaket töreni ve özel gösteriler yer alacak. İkinci gün Rus Tiyatro Okulu ve Bahçeşehir Koleji etkinlikleri ile devam edecek olan şenliğin üçüncü gününde ise çocuk karnavalı ve dans gösterileri düzenlenecek. Şenliğin dördüncü gününde düzenlenecek yemek festivalinde de Antalya’da yaşayan Türklerle evli olan Rus ve Ukraynalı kadınlar,çiğ köfte yarışmasına katılacak.Şenlik, düzenlenecek olan kermesle sona erecek.Şenlik organizasyonu Deepo ana sponsorluğunda, Ukrayna Ailesi Derneği, Rusya Dostluk ve Kültür Derneği, Konyaaltı Belediyesi ile bünyesinde Rus ve Ukrayna kökenli çalışanların bulunduğu özel kuruluşların destekleri ile düzenlenecek.
5.RUS, UKRAYNA VE TÜRK KÜLTÜRLERİ DOSTLUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Deepo Outlet Center, 4. Rus, Ukrayna ve Türk Kültürleri Dostluk Şenliği’ne ev sahipliği yapacak. 
Rusya, Türkiye ve Ukrayna halkları arasında ulusal, kültürel ve aile geleneklerinin güçlendirilmesi amaçlanan Dostluk Şenliği, 29 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek.
Şenliğin ilk gününde şenlik açılışı, açılış konuşmaları, plaket töreni ve özel gösteriler yer alacak. İkinci gün Rus Tiyatro Okulu ve Bahçeşehir Koleji etkinlikleri ile devam edecek olan şenliğin üçüncü gününde ise çocuk karnavalı ve dans gösterileri düzenlenecek. Şenliğin dördüncü gününde düzenlenecek yemek festivalinde de Antalya’da yaşayan Türklerle evli olan Rus ve Ukraynalı kadınlar,
çiğ köfte yarışmasına katılacak.Şenlik, düzenlenecek olan kermesle sona erecek.
Şenlik organizasyonu Deepo ana sponsorluğunda, Ukrayna Ailesi Derneği, Rusya Dostluk ve Kültür Derneği, Konyaaltı Belediyesi ile bünyesinde Rus ve Ukrayna kökenli çalışanların bulunduğu özel kuruluşların destekleri ile düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.