4. ULUSLARARASI ANTALYA GİTAR FESTİVALİ BAŞLIYOR

Sanat 30.11.2015 - 10:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

4. ULUSLARARASI ANTALYA GİTAR FESTİVALİ BAŞLIYOR

4. ULUSLARARASI ANTALYA GİTAR FESTİVALİ BAŞLIYOR
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Derneği ve Muratpaşa Belediyesi işbirliğinde düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Gitar Festivali, 10-12 Aralık tarihlerinde yapılacak.  Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Mezunlar Derneği Antalya Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 4. Uluslararası Antalya Gitar Festivali bu yıl 10-12 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenecek festivalin tüm konser ve etkinlikleri ücretsiz ve halka açık olarak müzikseverlerle buluşacak. KALBİN EZGİLERİ MURATPAŞA’DA Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tüm kent yaşayanlarını gitar festivaline davet etti. Dünyanın en büyük gitar sanatçılarından Andrés Segovia’nın “Kalbimizin üzerine yaslayarak çaldığımız tek enstrüman gitardır” sözünün altını çizen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Mutluyuz, çünkü Muratpaşamız’da kalbin ezgileri yükselecek. Mutluyuz, çünkü gitardan insan sıcağını dinleyeceğiz” diye konuştu. KAPANIŞ KONSERİ SERRANİTO’DAN “4. Uluslararası Antalya Gitar Festivali kapsamında Türkiye’nin ve dünyanın seçkin klasik gitar sanatçılarını ağırlayacağız” diyen Başkan Uysal, “Festivalin 10 Aralık’taki açılış konserini Ahmet Kanneci verecek. Kanneci’ye Özcan Dal ve Türk Halk Müziği Sanatçısı İlke Türkdoğan bağlamasıyla eşlik edecek. 11 Aralık’taki konserin sanatçısı ise Soner Egesel. 12 Aralık’ta iki konsere ev sahipliği yapacağız. İlk konser Alper Kargı ve U-Kord tarafından verilecek. Festivalin kapanış konserinde ise dünyaca ünlü bir gitar ustasını Victor Monge nam-ı diğer Serranito’yu dinleyeceğiz”. GELECEĞİN GİTAR SANATÇILARI İÇİN MASTERCLASS ODTÜ Mezunlar Derneği Antalya Şube Başkanı Yıldırım Şimşek ise festival kapsamında gitar eğitimini destekleyecek etkinliklerinde yapılacağını söyledi.
4. ULUSLARARASI ANTALYA GİTAR FESTİVALİ BAŞLIYOR

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Derneği ve Muratpaşa Belediyesi işbirliğinde düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Gitar Festivali, 10-12 Aralık tarihlerinde yapılacak. 
Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Mezunlar Derneği Antalya Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 4. Uluslararası Antalya Gitar Festivali bu yıl 10-12 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenecek festivalin tüm konser ve etkinlikleri ücretsiz ve halka açık olarak müzikseverlerle buluşacak.
KALBİN EZGİLERİ MURATPAŞA’DA
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tüm kent yaşayanlarını gitar festivaline davet etti. Dünyanın en büyük gitar sanatçılarından Andrés Segovia’nın “Kalbimizin üzerine yaslayarak çaldığımız tek enstrüman gitardır” sözünün altını çizen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Mutluyuz, çünkü Muratpaşamız’da kalbin ezgileri yükselecek. Mutluyuz, çünkü gitardan insan sıcağını dinleyeceğiz” diye konuştu.
KAPANIŞ KONSERİ SERRANİTO’DAN
“4. Uluslararası Antalya Gitar Festivali kapsamında Türkiye’nin ve dünyanın seçkin klasik gitar sanatçılarını ağırlayacağız” diyen Başkan Uysal, “Festivalin 10 Aralık’taki açılış konserini Ahmet Kanneci verecek. Kanneci’ye Özcan Dal ve Türk Halk Müziği Sanatçısı İlke Türkdoğan bağlamasıyla eşlik edecek. 11 Aralık’taki konserin sanatçısı ise Soner Egesel. 12 Aralık’ta iki konsere ev sahipliği yapacağız. İlk konser Alper Kargı ve U-Kord tarafından verilecek. Festivalin kapanış konserinde ise dünyaca ünlü bir gitar ustasını Victor Monge nam-ı diğer Serranito’yu dinleyeceğiz”.
GELECEĞİN GİTAR SANATÇILARI İÇİN MASTERCLASS
ODTÜ Mezunlar Derneği Antalya Şube Başkanı Yıldırım Şimşek ise festival kapsamında gitar eğitimini destekleyecek etkinliklerinde yapılacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.