31 Proje Daha TKDK İle Yatırıma Dönüşüyor

Ekonomi 28.03.2014 - 17:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

31 Proje Daha TKDK İle Yatırıma Dönüşüyor

Burdur İl Koordinatörlüğü’nde 11. Başvuru Çağrı Dönemi 3. Grup sözleşmeye hak kazananlar ile tarihlerinde imzalar atıldı.
Burdur İl Koordinatörlüğü’nde 11. Başvuru Çağrı Dönemi 3. Grup sözleşmeye hak kazananlar ile tarihlerinde imzalar atıldı. Kurumumuz internet sitesinden son olarak 11. Dönem 3. Grup Sözleşmeye Hak Kazananlar Listesi yayınlanarak sözleşme işlemleri başlatılmıştır. Burdur İl Koordinatörlüğüne projesini sunan 31 kişi de listede yer almıştır. Salı ve Çarşamba günü 2 grup halinde koordinatörlük toplantı salonunda saat 14:00 da sözleşme imzalamaya hak kazanan proje sahipleri ile imzalar atıldı. Sözleşme işlemlerini bitiren Ayşeli Arslan, Kamile Alkan, Meryem Ergüner, Sevim Dönmez, Şerife Yüksel, Şükriye Kurtcebe, Ümmü Güngör, Adem Demirel, Ahmet Ali Dönmez, Ayhan Dağ, Ayhan Güngör, Ayşe Canbulat, Bünyamin Korkmaz, Durmuş Ali Tosun, Durmuş Öcal, Halil Çetin, Hasan Hüseyin Koçar, Hüseyin Koçer, İsmail Gölbaşı, Maksut Karagöz, Memduh Selek, Mustafa Demirel, Mustafa Karan, Mustafa Tezcan, Naci Tokcan, Necdet Kaya, Nevzat Küçük, Osman Çakmak, Sait Arslan, Süleyman Özcan, Tuncay Özçoban yatırımlarının uygulama dönemine başlamışlardır. Yatırım sahiplerine sözleşmeleri TKDK İl Koordinatörü Hüseyin Şengün tarafından verildi. TKDK Burdur İl Koordinatörü Şengün imza törenindeki konuşmasında; ‘‘11. Başvuru Çağrı Döneminde toplamda 122 proje koordinatörlüğümüze teslim edilmişti. Bu projelerden ilk 18 ile aralık ayında ve 2. Grupta yer alan 16 proje ile de şubat ayında sözleşmeler imzalanmıştı. Bu hafta içerisinde sözleşmeleri imzalanan 31 proje de dahil edilince toplamda 65 proje ile sözleşme imzalanmış oldu. Diğer projelerin inceleme süreci devam etmektedir. Bu arada 12. Başvuru Döneminde de istediğimiz sonucu aldık.  Proje sayısı 60 olmasına rağmen değer bakımından yani yatırım ve hibe bakımından iyi bir başvuru dönemi oldu. 12. Başvuru Döneminde 40 Milyon TL Yatırım 24 Milyon TL Hibe Desteği öngörülmektedir. Burdur İl Koordinatörlüğü olarak Burdur’un kırsalına TKDK desteklerini aktarmaya ve ekonomimize katkı sağlamaya devam etmekteyiz. Bunda siz değerli yatırımcılarımızın da çok büyük katkısı olmuştur; sizler destek istediniz bizler de TKDK desteklerini sizlere aktarmış olduk. Ülkemizin ve ilimizin kalkınmasına az da olsa katkıda bulunmuş olduk; hepinize teşekkür ediyorum, umarım yatırımlarınız bereketli hasadınız kazançlı olur’’ dedi.
Burdur İl Koordinatörlüğü’nde 11. Başvuru Çağrı Dönemi 3. Grup sözleşmeye hak kazananlar ile tarihlerinde imzalar atıldı.

Burdur İl Koordinatörlüğü’nde 11. Başvuru Çağrı Dönemi 3. Grup sözleşmeye hak kazananlar ile tarihlerinde imzalar atıldı.

Kurumumuz internet sitesinden son olarak 11. Dönem 3. Grup Sözleşmeye Hak Kazananlar Listesi yayınlanarak sözleşme işlemleri başlatılmıştır. Burdur İl Koordinatörlüğüne projesini sunan 31 kişi de listede yer almıştır. Salı ve Çarşamba günü 2 grup halinde koordinatörlük toplantı salonunda saat 14:00 da sözleşme imzalamaya hak kazanan proje sahipleri ile imzalar atıldı.

Sözleşme işlemlerini bitiren Ayşeli Arslan, Kamile Alkan, Meryem Ergüner, Sevim Dönmez, Şerife Yüksel, Şükriye Kurtcebe, Ümmü Güngör, Adem Demirel, Ahmet Ali Dönmez, Ayhan Dağ, Ayhan Güngör, Ayşe Canbulat, Bünyamin Korkmaz, Durmuş Ali Tosun, Durmuş Öcal, Halil Çetin, Hasan Hüseyin Koçar, Hüseyin Koçer, İsmail Gölbaşı, Maksut Karagöz, Memduh Selek, Mustafa Demirel, Mustafa Karan, Mustafa Tezcan, Naci Tokcan, Necdet Kaya, Nevzat Küçük, Osman Çakmak, Sait Arslan, Süleyman Özcan, Tuncay Özçoban yatırımlarının uygulama dönemine başlamışlardır. Yatırım sahiplerine sözleşmeleri TKDK İl Koordinatörü Hüseyin Şengün tarafından verildi.

TKDK Burdur İl Koordinatörü Şengün imza törenindeki konuşmasında; ‘‘11. Başvuru Çağrı Döneminde toplamda 122 proje koordinatörlüğümüze teslim edilmişti. Bu projelerden ilk 18 ile aralık ayında ve 2. Grupta yer alan 16 proje ile de şubat ayında sözleşmeler imzalanmıştı. Bu hafta içerisinde sözleşmeleri imzalanan 31 proje de dahil edilince toplamda 65 proje ile sözleşme imzalanmış oldu. Diğer projelerin inceleme süreci devam etmektedir. Bu arada 12. Başvuru Döneminde de istediğimiz sonucu aldık.  Proje sayısı 60 olmasına rağmen değer bakımından yani yatırım ve hibe bakımından iyi bir başvuru dönemi oldu. 12. Başvuru Döneminde 40 Milyon TL Yatırım 24 Milyon TL Hibe Desteği öngörülmektedir. Burdur İl Koordinatörlüğü olarak Burdur’un kırsalına TKDK desteklerini aktarmaya ve ekonomimize katkı sağlamaya devam etmekteyiz. Bunda siz değerli yatırımcılarımızın da çok büyük katkısı olmuştur; sizler destek istediniz bizler de TKDK desteklerini sizlere aktarmış olduk. Ülkemizin ve ilimizin kalkınmasına az da olsa katkıda bulunmuş olduk; hepinize teşekkür ediyorum, umarım yatırımlarınız bereketli hasadınız kazançlı olur’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.