17 YAŞINDAKİ KIZ BİR HAFTADIR KAYIP

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2013 - 15:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

17 YAŞINDAKİ KIZ BİR HAFTADIR KAYIP

Antalya’nın Aksu ilçesinde, 17 yaşındaki genç kızdan bir haftadır haber alınamıyor.
Antalya’nın Aksu ilçesinde, 17 yaşındaki genç kızdan bir haftadır haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre, Manavgat'ın Beşkonak köyünden 10 yıl önce Aksu’nun Çamköy Mahallesi'ne yerleşen Ali Acar ve Hacer Acar çiftinin 17 yaşındaki kızları Kübra Acar, bir hafta önce evden kayboldu. Bir haftadır kızını aradığını belirten gözüyaşlı anne Hacer Acar, kızının bulunması için polis ve jandarmaya başvurdu. Sabaha karşı uyandığında kızını odasında bulamadığını anlatan anne Hacer Acar, "Sabaha karşı uyandığımda kızımı yerinde bulamadım. 3 çocuğum var benden hiç bir şey gizlemezler. Kızımın sevdiği ya da onu bizlerden isteyen de olmadı. Kızımı görenler bilenler Allah rızası için bize bildirsin" dedi.
Antalya’nın Aksu ilçesinde, 17 yaşındaki genç kızdan bir haftadır haber alınamıyor.

Antalya’nın Aksu ilçesinde, 17 yaşındaki genç kızdan bir haftadır haber alınamıyor. 
Edinilen bilgiye göre, Manavgat'ın Beşkonak köyünden 10 yıl önce Aksu’nun Çamköy Mahallesi'ne yerleşen Ali Acar ve Hacer Acar çiftinin 17 yaşındaki kızları Kübra Acar, bir hafta önce evden kayboldu. Bir haftadır kızını aradığını belirten gözüyaşlı anne Hacer Acar, kızının bulunması için polis ve jandarmaya başvurdu. Sabaha karşı uyandığında kızını odasında bulamadığını anlatan anne Hacer Acar, "Sabaha karşı uyandığımda kızımı yerinde bulamadım. 3 çocuğum var benden hiç bir şey gizlemezler. Kızımın sevdiği ya da onu bizlerden isteyen de olmadı. Kızımı görenler bilenler Allah rızası için bize bildirsin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.